FÖRELÄSNINGAR

Bli inspirerad & få nya synsätt

 

HISTORIEN OM DITT LIV – om historierna du skapar och om hur de skapar dig.

En föreläsning om de sanningar du har om dig själv och världen. Hur historierna formar dig – din kropp och ditt sinne – och vad du kan göra för att sakta men säkert  få perspektiv på historien om dig. För att se den med nya ögon och kanske börja berätta en ny.

ETT KREATIVT LIV – vad är kreativitet och vad skall man göra för att få mer av det i sitt liv. 

Vad innebär det att leva ett kreativt liv? Följ med mig på min resa mot att väck min kreativitet till liv. Få verktyg och nya synsätt för att bli mer kreativ i ditt eget liv. 

TID: Går att få i olika tidslängder. Alltifrån en timmes inspirationsföreläsning till en tre timmar föreläsning med workshop.

PRIS: 7500 kr ex moms för en timme. Går att få längre med tillhörande övningar. 

Kontakta: maria@studiovira.se för offert eller förfrågan om att komma till din stad eller arbetsplats.

”Kreativitet är att kunna bryta sig loss från gamla mönster för att kunna se saker på ett nytt sätt.”
Edvard de Bono

KREATIV VÄGLEDNING – Idéutveckling

För din personliga utveckling så väl privat som yrkesmässigt

Har du en idé du går och bär på som du vill bolla med någon?

En historia du vill utveckla eller ett tal du vill slipa på? 

Behöver du verktyg för att vara en kreativ människa i den värld vi lever i idag?

Jag hjälper dig att strukturera ditt arbete & skapa ett arbetsflöde som passar dig. 

Jag möter dig utefter dina behov. 

Precis som kreativitet kan resultera i olika slutprodukter så kan kreativ rådgivning användas inom livets alla områden så väl privat som professionellt. 

Yrkesmässigt: Allt fler yrken ställer krav på att du skall kunna leda dig själv och komma fram till nya kreativa lösningar. Den kreativa processen ser kanske inte riktigt ut som de processer du befunnit dig i innan. Jag stöttar dig att hitta rätt i din egen process och ger dig ett kompass att styra efter. 

Privat: Varje dag är du kreativ vare sig du tror det eller inte. Du skapar hela tiden historien om dig själv, vad som hänt dig och vart det i sin tur för dig på din resa framåt i livet. Vi lever i ett målinriktad samhälle. Det är inget fel på att ha mål men de kan få oss att missa att se det vi har framför oss just nu. För kreativitet handlar till en stor del om att skapa något nytt av det som redan finns.

15 min avgiftsfri kontakt där vi ser om din idé och jag klickar. 

PRIS: 800 kr/timmen (ex moms för företag och ink moms för privatpersoner).

Kreativitet är att tillåta sig göra misstag.
Konst är att veta vilka man ska behålla.
Scott Adams

EN INSPIRERANDE KVÄLL HOS DIG

Hyr in en inspiratör till din kväll med vänner och lär känna varandra ännu bättre.

Jag kommer till dig och berättar om de förändringar och upptäckter jag gjort i mitt liv de senaste två åren. Vår gärna älskar historier och den bryr sig egentligen inte om om det är sant bara den få ihop de röda trådarna. Jag berättar om hur man kan bli beroende av drama, av problem och hur historien vi berättar om vårt liv ständigt förändras beroende på vilka reaktioner du får från de som lyssnar på dig.

Ni kommer få olika uppgifter under föreläsningen och få syn på hur olika programmerade ni är med sanningar och verklighetsuppfattning. Vilka roller du vanligtvis spelar i ditt liv? Hur en historia är uppbyggd och hur kan det vara ett hjälpmedel när du vill skapa en ny historia om ditt liv – en som är mer stärkande?

Efter föreläsningen finns det möjlighet att tillsammans spegla då-nu och framtid genom tarotkortens värld. Detta för att hitta de omedvetna historiens som finns i dig. ( trots allt är 95% av vårt medvetande omedvetet och behöver fantasi och överraskning för att titta fram.

Workshopen är ca 3 timmar.

Förslag på upplägg i samband med att ni ordnar en middagsbjudning hemma:

kl.17-18 föreläsning med övningar.
kl. 18-19 Ni äter förrätt medan vi pratar vidare.
kl. 19-20 Vi ser på era liv genom tarotkortleken.
kl. 20.00 Jag lämnar er tillställning och ni kan äta middag och prata vidare kring allt som har kommit upp.

Pris: 350 kr inkl moms per person.
Endast föreläsning: 175 kr per person.

Minst 4 personer. (Vid längre resor tillkommer resekostnaden.)

kontakt: maria@studiovira.se
0736-413146

WORKSHOP- HISTORIEN OM DITT LIV

YOGA, SKRIVÖVNINGAR, MEDITATION & REFLEKTION.

En workshop – på alltifrån tre timmar till en heldag – där vi med hjälp av yoga och avslappningsövningar kombinerat med skrivande undersöker vår egen historia. Genom att kommunicera med dig själv från hand till hjärna skapar du nya vägar för dina tankar och känslor och blir mer närvarande här och nu. Genom yogan och meditationen undersöker du och utökar utrymmet i ditt inre och i din kropp för att med nyfikenhet kunna studera det som dyker upp. Du får distans till din historia och får syn på de mönster du skapat i ditt liv.

Där nyfikenhet finns finns det inget utrymme för bedömningar.

Är du intresserad av att få workshopen till just din stad eller till din yogastudio hör gärna av dig. 

DIN UNIKA RÖST

Håll föredrag på ditt sätt. För din personliga utveckling skull – så väl privat som yrkesmässigt.

Skall du hålla ett föredrag eller en presentation?  Få verktyg att hantera både röst och upplägget på det du skall säga på ett övertygande sätt.

Vi hjälper dig slipa till och förstärka ditt eget unika uttryck – både hur du använder din röst och vad du kommunicerar genom ditt kroppsspråk. Du blir medveten om vad du säger och hur och när du väljer att säga det.

DET HÄR INGÅR:

– personlig röstvägledning och skräddarsydda röstövningar just för dig
– kreativ rådgivning i hur du kan lägga upp din presentation för att göra innehållet ännu mer tilltalande.
– Yogaövningar för att jobba på din hållning.
– Möjlighet att få en regissörs ögon på hur du agerar när du håller din presentation och få tips och feedback på vad du kan jobba med.
– Inspiration.

OM OSS

Helene Ek Bane driver sitt företag Sångfokus med inriktning på sångundervisning, sångterapi och Röstyoga. Hon har online-tjänster, kurser och events för både företag och privatpersoner. Att jobba med rösten, som kommunikationsverktyg, skapar stora möjligheter för personlig utveckling!
www.sangfokus.se

Maria Eng är filmregissör, författare och yogalärare. Hon hjälper dig med din scennärvaro och hur du dramaturgiskt skall lägga upp ditt föredrag för att behålla dina åhörares intresse från början till slutet.

Lyft fram ditt företag, din verksamhet eller informationen du skall presentera med hjälp av just din personlighet, för det är du som gör ditt företag eller det du har att säga unikt.

ERBJUDANDEN på Imago yogastudio