OM MIG

 
.

Jag är en historieberättare. Jag uttrycker mig genom film, det skrivna ordet och yoga. 

Du är också en historieberättare. Dina tankar, minnen och hur du genom vana håller din kropp skapar historien om vem du är. Genom yogan och genom att uttrycka dig kreativt ger du kroppen och själen en möjlighet att uttrycka sin historia och utrymmet att berätta en ny.

Yogan har funnits med mig som en trogen följeslagare i hela mitt vuxna liv och givit mig uthållighet och energi i min kreativa yrkesbana.

2016 tog jag steget och följde längtan att lära mig mer och började min utbildning hos Anja Bergh- Yoga Buddhi - i en yogaform som heter Embodied Flow där varje klass har ett tema som relaterar det inre till det yttre. Vi undersöker vägarna i kroppens fysiologiska- och anatomiska system. Alla kroppssystem har de sitt eget språk och är med och berättar historien om ditt liv - om vem du är, vad du kan och vad du drömmer om.
Den viktigaste läraren på ett yogapass är du själv. Du skall inte härma någon annan utan hitta din kropps unika uttryck för en specifik position.
Yoga är kroppens poesi.

Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially include multiple paragraphs.
YOGAUTBILDNINGAR

Emily Hess-®-Klangyoga/Emily Hess-®-Sound Yoga Teacher.

Hatha yoga med inspiration av Embodied Flow™ - Anja Bergh - Yoga Buddhi 200h

Workshop: Scott Lyons - Flow as Medicine

Workshop Body Mind Centering: a weekend of practices with the movement legend and founder of Body Mind Centering

Nära - EN  30 TIMMARS VIDAREUTBILDNING FÖR YOGALÄRARE fokus nervsystemet.

2000-2005 Filmhögskolan / Akademi Valand -film

Böcker

Länge leve fantasin - en lekfull bok om döden

Carpe that fucking diem - en-fyll-i bok om mina första år som förälder.

Filmografi

2012 Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket
2011 Apelsinen
2008 Rep
2005 Den som spar...

Priser och stipendier

2013 Publikens pris för kortfilmen APELSINEN, Arctic Heat Film Festival i Finland.

2012 Best Short Fiction Award för kortfilmen APELSINEN vid filmfestivalen II Festival Dona i Cinema (Women & Film), i Valencia, Spanien.

2009 Best First Work Award för kortfilmen REP vid Montecatini International film festival i Italien. ”For the intensity, freshness and the ability to let us enter the world and imagination of two children”

Deltog under 2013 i Svenska Filminstitutets förändringsprogram Moviement för kvinnliga regissörer.

Erhöll 2014 års Andrew Sandrews stipendium för filmmanuskript.

Priser och stipendier

2013 Publikens pris för kortfilmen APELSINEN, Arctic Heat Film Festival i Finland.

2012 Best Short Fiction Award för kortfilmen APELSINEN vid filmfestivalen II Festival Dona i Cinema (Women & Film), i Valencia, Spanien.

2009 Best First Work Award för kortfilmen REP vid Montecatini International film festival i Italien. ”For the intensity, freshness and the ability to let us enter the world and imagination of two children”

Deltog under 2013 i Svenska Filminstitutets förändringsprogram Moviement för kvinnliga regissörer.

Erhöll 2014 års Andrew Sandrews stipendium för filmmanuskript.