Yoga

Närvaro, nyfikenhet och ödmjukhet är mina ledord.

OM MIG

Följ med mig på en upptäcksresa genom din kropp och ditt sinne där jag guidar dig utifrån vad jag själv upplevt och var jag är i min egen praktik.

Jag har praktiserat olika former av yoga i 18 år. Jag undervisar varierade klasser med olika system som fokus tex, muskler, organ, skelett, filosofiskt teman, chakran, de fem elementen. I mina yogaklasser betonar jag hela människan (kropp, sinne, själ) genom mjuka flöden – som ger en känsla av smidighet, lugn och kreativt flow – varvat med positioner som hålls lite längre. Jag avslutar gärna passen med guidade visualiseringar och meditationer.

UTBILDNINGAR

200 h yogalärarutbildning hos Anja Bergh inom Embodied Flow: en yogaform som baseras på Hatha yoga, somatisk rörelse, upplevelsebaserad anatomi, filosofi och psykologi.

30 h Yoga. psyche. soul – Ashley Turner.

Klasserna anpassas för att möta dig där du är just nu.
Jag kan bokas för yogaaktivitet för olika grupper.

YOGA MED MIG PÅ IMAGO YOGASTUDIO
MÅNDAGAR kl.08:30-9:40
ONSDAGAR kl.19:00-20:10

Den 14 augusti slår jag upp dörrarna till mina Hatha yoga klasser på Imagoyogastudio, Kungsgatan 22 B i Alingsås. Där guidas du till att möta dig själv både i aktivitet och vila.
Tillsammans praktiserar vi Hatha yoga i en mix av flöden, styrka & återhämtning. *
Jag kör ALLA onsdagar kl 19:00-20:10 fram till och med 11 december förutom på höstlovet (v.44)

Morgonyogan på måndagar kl 08:30 kör igång 19 augusti. Än så länge ligger 5 datum ute. Men fler kommer så fort jag fått reda på mer om mitt andra arbetsliv i höst. *
Du väljer om du vill köpa en hel kurs eller komma på drop in.

Anmälan till maria@studiovira.se
eller smsa att du kommer till 0736-413146.
Betalning via faktura eller Swisch.

Jag ser fram att möta dig på mattan oavsett om du är van yogautövare eller ny. Vi får aldrig glömma att vi alla är ständiga studenter både på och utanför yogamattan. Själv kommer jag gå olika spännande kurser i höst som jag vet kommer influera mina klasser.

 

PRIS: 150 kr eller köp en hel kurs.

läs mer här: Imago yogastudio

 

ENSKILDA SESSIONER:

PRIVAT YOGAKLASS ANPASSAD EFTER DIG

Utövar du kanske yoga hemma, men känner att du behöver assistans att hitta rätt in i positionerna, ja då kan personlig yoga vara nått för dig. Du berättar om dina specifika behov och jag skräddarsyr ett yogaprogram som passar dina önskemål. Jag assisterar dig i de olika positionerna, asanas, så du hittar rätt utifrån din förmåga för stunden. Du fortsätter träna på egen hand hemma och återkommer när du behöver fler utmaningar i övningarna.

YOGA- & REIKISESSION
I den här sessionen leds du genom yogapositioner som förbereder kroppen för att ta emot Reiki.
Reiki är en gammal japansk friskvårdsteknik. Reiki utförs genom att jag lägger mina händer på dig med lätt beröring eller håller mina händer en bit ifrån kroppen. Liksom akupunktur och andra alternativa metoder arbetar Reiki med att stärka och balansera den energi som ständigt flödar i våra kroppar. Det som inom yogan kallas Prana. Genom mjuk och stillsam beröring aktiverar Reiki kroppens eget lugn-och-ro system och produktionen av endorfiner ökar. Reiki används bland annat för att lindra och lugna vid stress, smärta, spänningar och utbrändhet. Metoden är också till god hjälp vid sömnsvårigheter, för ökad kreativitet och självkännedom, vid balansering och utrensning av gifter och slaggprodukter.

Pris: 60 minuter 700 kr (inkl moms)
En inbokad tid ska återkallas 24 timmar i förväg, annars debiteras du fullt pris.

(inga rabatter gäller på privat yoga) Betala via swish 123 327 71 81( Studio Vira) eller begär faktura.

Hembesök- Du kan välja att få hembesök om du av olika anledningar inte kan ta dig till yogastudion. Då läggs ytterligare 200 kr till på kostnaden per tillfälle plus resekostnad om det är utanför Alingsås kommun.

YOGA med egen grupp-för FÖRETAG eller privatpersoner

priserna är ex moms för företag och ink moms för privatpersoner. 

alt.1: I STUDION

Ett yogatillfälle
max 16-18 personer
45 minuter: 2000 kr
60 minuter: 2500:-
90 minuter: 3500:-

Kurs fem tillfällen
45-60 minuter
10.000 kr

alt.2: JAG KOMMER TILL ER

Yoga på ditt företag eller på din skola
45 – 60 minuter 2500:-  per tillfälle upp till 10 personer
över 10 personer tillkommer 200:-/person