JAG ÖPPNAR EGEN YOGASTUDIO I BOLLTORP/ALINGSÅS - Smålandsgatan 22


BOKA YOGA HÄR

STUDIO VIRA är en yogastudio där det finns plats för dig att landa. Att komma dig själv nära. VIRA betyder hjälte på sanskrit. Varje berättelse har en hjälte som för historien framåt. Du är hjälten i ditt liv.

Studio Vira vill ge dig kraften och modet att leva det liv DU vill leva.

Jag vill guida dig in i din egen unika upplevelse av vad yoga kan vara för dig.

Grupperna är små, max 6 deltagare. Det ger mig en möjlighet att se var och en på mattan och också möjlighet för en fin gemenskap i grupperna.

Varje klass avslutas med återhämtande vila eller guidad meditation till ljudet av klangskålar.
ADRESS: Studio Vira, Smålandsgatan 22, Alingsås

Betalning via faktura eller Swisch.

(schema inte helt satt) MINA KLASSER & ERBJUDANDEN START v.3 2020. 

ONSDAG 18:00-19:15 Hatha yoga 2 (fortsättning).
TORSDAG 17:30-18:45 Hatha yoga 1 (bas, nybörjare).
SÖNDAG 17:30-18:45 Lugn & Ro (mjuk yoga)

PRIS: 160 kr Dörren öppnas 15 minuter innan varje
klass.

*

HATHA YOGA 1 (bas, nybörjare- nivå 1) ett pass för nybörjare eller yogis som vill putsa på sina baskunskaper eller vill ha lite lugnare flöden. I bland är ett steg tillbaka den rätta vägen framåt.

*

HATHA YOGA 2 (fortsättning, nivå 2) en mix av styrka, flöde & återhämtning. För de med tidigare yogavana eller de som känner sig bekväma med att prova innan de vet.

*

KLANGYOGA: (Mjuk yoga). För dig som vill ha ett återhämtande pass med tid i varje position. Ibland gör vi mjuka enklare flöden mellan två positioner. (Inga solhälsningar). I den här klassen smälter ljudet av klangskålarna ihop med dina rörelser.

*
KLANGYOGA- ENSKILDA SESSIONER: Den här sessionen lugnar ner ett stressat sinne & hjälper dig att släppa djupt liggande spänningar och blockeringar. Här behöver du inte prestera eller leverera, utan bara slappna av i olika yogapositioner och låta vibrationerna från PeterHess® terapiklangskålar skölja igenom dig och hela ditt energisystem.
Yogapositionerna i sig stimulerar, stärker och öppnar upp. I kombination med att klangskålarna placeras på eller runt kroppen under sessionen & de varsamt slås an, skapas en mjuk vibration - som en inre massage - genom kroppen ända in på cellnivå. Yogapositionernas effekter förstärks då kroppen får hjälp med att bli medveten om sig själv.
Hela kroppen är ljudledande; vävnader, hud, celler, skelett & vätska leder ljudvibrationer. Vi människor består av över 75 procent vätska. Genom kombinationen av klangskålar och yogapositioner guidas du in i en inkännande, lugnande och samtidigt kraftfull stund på yogamattan. Vibrationerna från klangskålarna skapar djup kontakt med våra celler. Med kombinationen yoga och klangskålar för du möjlighet att uppleva din kropp på ett nytt sätt och stöd i att känna din egen inre rytm.

OM MIG - UTBILDNINGAR

På mina klasser guidas du till att möta dig själv både i aktivitet och vila.

Jag ser fram att möta dig på mattan oavsett om du är van yogautövare eller ny. Vi får aldrig glömma att vi alla är ständiga studenter både på och utanför yogamattan.

Emily Hess-®-Klangyoga/Emily Hess-®-Sound Yoga Teacher.

Hatha yoga med inspiration av Embodied Flow. - Anja Bergh - Yoga Buddhi 200h

Workshop: Scott Lyons - Flow as Medicine

Workshop Body Mind Centering: a weekend of practices with the movement legend and founder of Body Mind Centering

Nära - EN  30 TIMMARS VIDAREUTBILDNING FÖR YOGALÄRARE fokus nervsystemet.