27-28 oktober Workshop – Historien om ditt liv

Yoga, medtitation & skrivande för självreflektion.

”Välkommen att bli nyfiken.
Du är så mycket mer än historien du berättar för dig själv.”

En helg för dig att undersöka dina historier och hur de formar dig. Ett tillfälle att stanna upp och kartlägga gamla erfarenheter, relationer och beteendemönster. 

Ord är viktigt, ord påverkar hur du ser på världen och dig själv. Vilken historia berättar du om dig själv och världen? Vi går omkring med en egen liten PR byrå i huvudet som ena dagen syr ihop att ditt liv är en framgångshistoria, för att nästa dag göra reklam för att ditt liv är grått och tråkigt. Dessa föreställningar och känslorna de för med sig lagrar sig också i vår kropp. Ordet Yoga betyder föra samman och genom att undersöka dina historier både intellektuellt men också intuitivt och kroppsligt får vi tillgång till en större bild än den vi annars kanske ser.

Genom att varva yoga, meditation med kravlöst skrivande, tid för självreflektion & samvaro med andra vill jag ge din kreativitet mer kraft samt få dig att se på historien du berättar om ditt liv på ett helt nytt sätt. En resa genom historien om ditt liv och de berättelser du skapat på vägen till det som är DU.

DE FÖRSTA NYCKLARNA
Vilka händelser i ditt liv har påverkat dig och är med och bygger upp den historia du berättar för dig själv om ditt liv idag? Hur påverkar det din fysiska kropp? Vi kartlägger och utforskar genom yoga med teman: ”Från cell till människa” och ”Vårt chakrasystem”. 
*
TIDER: 
Lördag kl.9.00 – 16.00
Söndag kl.9.00 – 16.00
PRIS: 1450kr (ink. moms)
Max antal deltagare: 6

Ingen tidigare erfarenhet av yoga behövs.

VARJE DAG INKLUDERAR:
* Yogapass 
* Meditationer och visualiseringsövningar.
* Mellanmålsmoothie + kaffe och te alla dagar.
* Skrivande för personlig utveckling

ANMÄLAN TILL maria@studiovira.se

Avbokning senast tre veckor innan. 

*
Det här är den första av en serie om 3 workshops. 
KOMMANDE WORKSHOPS: RESAN UT I DET OKÄNDA (datum ej satt), ÅTERKOMSTEN OCH EN NY HISTORIA BÖRJAR (datum ej satt).

*
OM MARIA
Jag är utbildad yogalärare (RYS 200h) hos Anja Bergh inom Embodied Flow: en yogaform som baseras på Hatha yoga, somatisk rörelse, upplevelsebaserad anatomi, filosofi och psykologi. 

Närvaro, nyfikenhet och ödmjukhet är mina ledord.

I mina yogaklasser betonar jag hela människan (kropp, sinne, själ). Klasserna anpassas för att möta dig där du är just nu. Följ med mig på en upptäcksresa genom din kropp och ditt sinne där jag guidar dig utifrån vad jag själv upplevt och var jag är i min egen praktik.
I alla mina yrkesroller arbetar jag med historieberättande. Förutom att vara yogalärare är jag också som filmskapare, författare, och filmpedagog. 
Läs mer om mig på: www.studiovira.se

KOMMANDE WORKSHOPS i Historien om ditt liv serien:
RESAN UT I DET OKÄNDA (datum ej satt),
ÅTERKOMSTEN OCH EN NY HISTORIA BÖRJAR (datum ej satt).