Böcker

Carpe that fucking diem

En fyll-i-bok för dig som förälder

För att planera innan du får barn och sedan för att hitta dig själv igen mitt i allt det nya. Boken täcker in allt från den sanna bilden av första tiden hemma med barnet till att hjälpa dig blicka framåt och få fatt på dina drömmar.

Du får chansen att reflektera, dokumentera och hitta oupptäckta eller gamla delar av dig själv under rubriker som: Mitt förlossningsbrev, Mina sanningar, Saker mitt barn säger, Råd jag fått men inte bett om, Tillväxtlogg och energikurva. I boken dyker också små uppdrag och övningar upp som kan få tiden hemma att bli lite mer spännande.

Boken är rikt illustrerad och fylld med realistiska visdomsord om ditt liv just nu. Den är tryckt på svanenmärkt papper, noga utvalt för att ge dig den bästa skrivupplevelsen. Nu är det bara att fatta pennan och fånga de där dagarna.

En perfekt presentbok till en vän eller släkting för att förbereda dem på vad det innebär att vara förälder.

Köp tryck HÄR

Text och idé: Maria Eng
Illustration och form: Sofia Brolin
Förlag: Hilda of Sweden


LÄNGE LEVE FANTASIN - En lekfull bok om döden

Det var en gång...

Så börjar många sagor och så också den här. Sagor brukar ha ett lyckligt slut. Slut som man blir glad av. Det har den här sagan också, men ett GLADSORGSET slut.
Sorg är när man är riktigt ledsen.
I hela kroppen.

Sara och Hilma är systrar och lever i en helt vanlig ovanlig familj. En dag blir Hilma sjuk och kan inte bli frisk igen.
En dag finns inte Hilma mer.

Känslor, döden och fantasins kraft – det är vad den här sagan kommer handla om.

En barnbok om kanske det svåraste i livet, men också något utav det viktigaste att prata om med våra barn. Vad händer när vi dör och hur handskas man med de känslor som uppstår när man förlorar någon som står en nära?

Läs mer om boken i det HÄR inlägget.

Köp HÄR:

Författare Maria Eng
Illustratör: Emanuel Claesson
Förlag: IDUS förlag