Love is a bird – the Fringes nya musikvideo

Idag släpper The Fringe sin singel ”Love is a bird” vars musikvideo jag fått den stora glädjen att skriva manus till och regissera.

Foto: Marcos Engman. På bilden: Lisa Frangeur Wingren & Jonas André aka The Fringe

En blåsig dag, efter flera timmars bilande, möttes jag, sångerskan Lisa, hennes dotter och fotografen Marcus upp på en öde plats i Tingsryd.

Vi fightades mot tidsbrist , kyla och fjädrar som inte alls vill singla ned så där vackert från skyn som jag sett framför mig. Det är samtidigt det jag älskar med att vara ute på inspelning. Att man hela tiden skapar med det man har framför sig. Man har en plan, förbereder sig, för att sedan släppa taget och öppna upp sig för det som finns i den stunden man är i just NU.

Låten väckte stark igenkänning hos mig och bilderna till videon dök upp mitt huvud redan vid första lyssningen. Jag påmindes återigen om hur dubbla många av de stora känslorna i livet är. Jag tänker inte skriva vad filmen handlar om, för jag vill att det skall finnas lika många tolkningar som det finns tittare. Jag önskar att musiken och bilderna väcker något i dig och att du skapar en historia som är sann för dig och som just du kan bottna i.

Love is a bird – låt den få bygga bo i ditt hjärta.

SE MUSIKVIDEON GENOM ATT KLICKA HÄR